Kouluvalmennus KR:n jäsenille (1 avoin) 24.01.2009


Ohjeet & rajoitukset


• Valmennuspäivä 24.01.2009.
• Max. 1 hevonen yhdeltä (1) ihmiseltä.
• Max. 5 (+1) osanottajaa.
• Valmennus toteutetaan Nimi listaan-tyylillä.
• Valmennuksen taso on Vaativa B.
• Hevosen koulutustason pitää olla Vaativa B tai korkeampi.
• Hevosen sivuilla ei tarvitse olla luonnetta.
• Valmennus pidetään O' Polo Warmbloodsin tiloissa.

Osallistuminen


• Sähköpostiin kouluratsastajat@vaapukka.poista.net
• Otsikolla Valmennus 7
• Muodossa:
ratsastaja (@-mail) - <a href="http://alkuinen sivun osoite">Hevosen virallinen nimi</a>
• Väärin tulleita ei huomioida
• En vastaa viesteihin

Osanottajat ja kommentit


1. Sonoko D. - JPN Pride O' Polo
Jazz oli tänään oikein vetreä poju! Ratsastit oria huolellisesti kulmiin. Se oli oikein hyvin tehty, sillä nyt Jazz ei päässyt oikomaan. Ori kuunteli sinua ja esimerkiksi laukanvaihdot olivat todella onnistuneet. Ratsastuksesi oli mainiota, sillä muistit kantapäät pitää alhaalla. Lisäksi olit ryhdikäs ja toit omalta osaltasi ryhtiä Jazzinkin liikkeisiin. Orin askelet olivat ilmavat ja näyttävät. Ratsukkona olitte todella osaavan oloinen. Oli hienoa nähdä miten olette kehittyneet. Pohkeenväistössä Jazz meinasi ehkä hieman kompuroida, mutta taktinen pohkeiden antosi tepsi ja ori valpastui. Oikein tehokas valmennus teidän osaltanne.

2. jarrow. - Nancy
Ratsastuksesi oli oikein hyvää tänään. Tammasi oli vain vähän laiskalla tuulella ja siksi ratsukkona ette olleet parhaimmistoa. Nancy ei olisi jaksanut kulkea niin tarmokkaasti kuin selkeästi olisit halunnut sen kulkevan. Kuitenkin jalkatyöskentelysi oli kiitettävää ja se paransi Nancyn vauhtia jonkin verran. Ilmavuutta olisi kuitenkin saanut olla liikkeissä enemmän. Halusit tai et, Nancy tarvitsee kunnon tuntuman suuhun mennääkseen oikein. Sitä et tarjonnut tammalle vaikka kuinka muistuttelin sinua. Nancy laahusti ja peräänantoa ei löytynyt. Lopuksi onneksi muoto löytyi ja tamma kulki koottuna. Laukanvaihdot olivat OK.

3. Milja - Nontrivial O' Polo
Komea holsteinori Valle oli hyvin eteenpäinpyrkivä ja intensiivinen tässä valmennuksessa. Vaikka ori oli mukana jo monessa valmennuksessamme, se jaksoi silti yrittää täysillä. Ratsastit oria hyvin ja pidit ohjastuntuman. Laukanvaihdot olivat suhteellisen helppoja, ehkä siksi kun eilen niitä treenattiin erityisen huolellisesti. Vallen pidättäminen ei ollutkaan sinulle ihan niin helppoa, ori kun meinasi kaahottaa upeaa lisättyä raviaan koko kierroksen eikä olisi tyytynyt vain yhteen lyhyeen sivuun. Kuitenkin tiivis istunta, josta jouduin sinulle huomauttamaan, sai Vallen vauhdin hidastettua puolella ja tehokas nykiminen ohjista auttoi sinut stoppiin. Kotona voisitte harjoitella kuuliaisuutta!

4. Crystal - Pearl Paradise PIC
Tammasi Parsa oli hyvin jännä tapaus. Se haisteli kentän tomua turpa rullalla ja hädin tuskin sait puristettua siltä kevyttä ravia. Pitkän ja vaivalloisen lämmittyn jälkeen (joka sisälsi voltteja, etuosakäännöksiä, takaosakäännöksiä, peruutusta, asetuksia oikealle ja vasemmalle, kiemurauria, suunnanvaihtoja täyskaarron muodossa ymsyms) Parsa alkoi vähän lämmetä ja kokeiltiinkin laukanvaihtoja joka toisella askeleella. Niistä Parsa selvästi piti, sillä sen silmät ikäänkuin syttyivät. Oli mukava huomata kuinka ratsulta löytyi se innostunutkin puoli. Lisätty ravikin irtosi, siitä voisin kehua että se oli irtonainen ja kaunis. Hyvin ratsastettu.

5. Kya - Keinumäen Hukseli
Ainut suokkipallurainen valmennuksessa oli jälleen Kyan iki-ihana ilmestys Hukseli. Ratsastit oria hyvin tarkasti ja se olikin hyvä. Kokoajan keskityit täydellisesti siihen mitä pitikin. Hukselilla ei ollut aikaa miettiä muuta kuin valmennusta ja sait siitä puristettua irti kaiken mahdollisen. Hukselilta löytyi kaunis, liitävä laukka sekä pitkä lisätty ravi. Hukseli ei välittänyt vaikka muut hevoset valmennuksessa omasivat outoja tapoja, joita sinä ratsastajana kyllä vähän kummeksuit. Hukseli ja sinä sovitte toisillenne todella hyvin ja siitä voit olla ylpeä. Ratsukkona olitte ehdottomasti valmennuksen parhaimmistoa. Temponvaihtelut käynnissäkin sujuivat!

6. hejdi - British Fashion
Brasiliasta asti raahattu Fasu oli hyvin tyynen rauhallinen, vaikka kuinka potkit siihen vauhtia niille pienillä ja laihoilla jaloillasi. Suosittelenkin siksi runsasta lihotuskuuria, niin Fasukin saattaa toimia paremmin. Ratsastuksesi oli muuten kyllä todella taidokasta ja voisin jopa suositella huonojen tulevan seuraamaan ratsastustasi. Ryhtisi oli hyvä, samoin jalat olivat oikein. Fasu ja sinä sovitte toisillenne aina toisinaan. Osan ajasta menitte hyvin, kuten laukanvaihdot. Kuitenkin pohkeenväistössä tökki ja sinä et ollut valmiina aina katsomaan ettei Fasu oikaise. Tamma olikin ovela ja sait olla varuillasi kokoajan. Fasu ei jättänyt sinulle mahdollisuutta nukkua. Hyvä ja tehokas valmennus.